September

September lakker mod enden, men det er først i dag jeg synes, at vi har kunnet mærke efteråret for alvor. I weekenden har det været t-shirt og shorts vejr – ikke for mig altså – men jeg har kunnet se folk på gaden med bare ben.

Vi skal snart til kæmpe fest og jeg varmer op med Earth, Wind & Fire, som kan starte en fest i mine danseben.

Hele firmaet er inviteret til fest i Lokomotivværkstedet i København. 2300 medarbejdere er tilmeldt, fra både Danmark og Polen. Infernal, Aqua, DJ Kato og Christopher underholder, så jeg forventer en svingom eller to.

Jeg er i dyb tøjkrise. Festtøj ejer jeg ikke og har brugt oceaner af tid på at finde noget – uden held.

Lokomotivværkstedet er en stor rå hal og – tror jeg – ikke specielt godt opvarmet. Mon ikke godt, at jeg kan have uld på sådan en aften. Jeg har strikket en smuk ‘tunika’ i stærk grøn – firmaets farve – og sammen med nederdel og grove støvler er den ret fed. Synes jeg selv.

Det bliver den og så må jeg dø af varme eller drikke tilstrækkeligt med iskolde drinks.

2 Comments

  • Karin

    Ja, i går så vi den spæde begyndelse på efteråret. Den har da også sin charme 😊🍁🍂

    For mig er festtøj, det tøj vi hver især kan trives i og der ikke står noget om påklædningen i invitationen. 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *