Weekenden

Jeg er tosset godt tilfreds med weekendens indsats i ‘skuret’.

Det har været ét stort rod og svært fremkommeligt.

Der er ryddet op og monteret en bordplade med masser af opbevaring under – og nu er der faktisk en arbejdsplads, hvor jeg f.eks. kan stå og potte blomster om. Jeg mangler noget lys derude og så vil jeg have sat tørresnore op, så jeg kan tørre tøj i ly for regn og rusk.

En iGo fuld af affald blev kørt på genbrugspladsen.

På vejen mellem Hals og Genbrugspladsen mødte jeg en herlig flok knallertkørere på gamle topgejlede knallerter.

Dem kunne jeg ikke bare lade køre forbi uden lige at skulle forevige dem. Det blev godt modtaget og de hilste og dyttede da de passerede mig.

Resten af søndagen står den på strik. Der er en lille Moby Sweater på pindene. Det er et projekt med en deadline da den skal bruges til gave, men sådan en sweater i str. 6-9 mdr. på pind 4,5 er jeg ikke mange dage om at strikke.

2 Comments

  • Catarina

    Wuuuup det ser skisme da super godt ud Mette og sådan et bord til omplantning er bae fedt. Det savner jeg lidt nu jeg bor i lejlighed, men vi har så heldivis et værksted lige nedenunder, som så kan bruges. Det er dog ikke det samme som ens ejet 😉
    Fede billeder af kanllertkørerene 😀

    • Mette

      Tak Catarina – jeg brugte bare hvad jeg i forvejen havde i skuret så jeg er ret tilfreds. Det eneste jeg skal ud og investere i er noget lys og jeg forestiller mig, at det bare bliver et billigt lysstofrør eller noget lignende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *