Strøtanker

Til sommer vil jeg have masser af krydderurter i min gårdhave. Rosmarin, merian, oregano, timian, citronmelisse og mange flere skal stå i store krukker og kunne forsyne sommerens grillmad med smag og duft.

Har du set Kandis for livet ? Det er det mest syrede, jeg har set længe. Et portræt af noget, der minder om en nyreligiøsbevægelse med Johnny Hansen (helt uforskyldt) i rollen som guru. Morderligt flot fortalt og filmet. Men for fanden, hvor er det også mærkeligt.

Skal vi være bekymret for Putin?

Vanopslagh vil ikke betale Arne pension/offentlige ydelser til raske mennesker. Om en uge har jeg været på arbejdsmarkedet i 41 år og betalt skat lige så længe. Jeg har aldrig modtaget hjælp fra det offentlige – hverken SU, boligydelse, friplads i børnehave osv. Gider Hr. Vanoplagh lige fortælle mig igen, at jeg ikke fortjener at trække mig fra arbejdsmarkedet, mens jeg stadig er rask!!!

Vi kan næsten røre ved de helikoptere, der hænger lavt over fjorden i deres søgen efter den unge mand, der forsvandt i Aalborg i weekenden og som man formoder er faldet i vandet. Samtidig har politiet netop meddelt, at man har anholdt 2 mænd for drabet på den unge kvinde, der forsvandt samme weekend. Det er så uhyggeligt og alle tankerne går de til pårørende, der venter på besked. Det må være helt ubærligt.

Husker jeg helt galt, når jeg mener, at den forlorne hare jeg fik i min barndom var af ‘mørk’ fars og med hele stykker af spæk i?

3 Comments

 • Mette L

  Det er ret store strøtanker, og så på en torsdag. Vi har også set Kandis for Livet. Min mand sagde godt nok ‘Tak, men nej tak’, da jeg kom med forslaget, men han var enig bagefter i, at det var lige præcis sådan en oplevelse, som du beskriver den. syret, speciel, og utroligt flot fortalt.
  Det med de to unge mennesker, der forsvandt i weekenden, det kan jeg næsten ikke bære er med i dine strøtanker. Men vi bliver jo alle mindet om det, hele tiden. Du af helikopterne, vi andre i alle medier, og venner på FB, der laver opslag om dem. Og det er slet ikke til at bære, den drejning det har taget i dag, hvor det nu er så godt som sikkert at ingen af dem findes i live 🙁

  • Susanne

   Jeg har set filmen om Kandis. Fik så ondt af kvinden, der er fuldstændig besat af Johnny Hansen. Hun kunne jo ikke skelne mellem drømme og virkelighed.

   Og at de to unge mennesker, der er forsvundet i Aalborg nok ikke findes i live, er ganske forfærdeligt

  • Mette

   Strøtanker var måske ikke en velvalgt overskrift – det udviklede sig alt for alvorligt hen over dagen.

   Jeg er nødt til at se den film igen for jeg er ikke helt sikker på, hvad det var jeg så. Mine kolleger sagde også pænt ‘nej tak, til at se den, men jeg er ret sikker på at de har set den når vi møder igen på mandag. Den er klart en snak over frokostbordet værd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *