Tjek ved det

I aftes fik jeg 3. vaccination med Pfizer/BioNTech i et nyt vaccinationscenter, der er poppet op i et tidligere FitnessWorld i City Syd.

Det fungerede fint – der var 2-3 minutters ventetid, så det var meget langt fra hvad jeg havde frygtet efter at have hørt om time lange køer.

Min venstre overarm er lidt medtaget, men ellers er jeg ikke påvirket. Det gør, at der ikke er blevet spændt ben for mine 117 søndagsplaner.

Der resterer to arbejdsdage på kontoret før jeg stempler ud til juleferien. I morgen alene og tirsdag sammen med en kollega. I det nye år vil jeg forsøge at lave en aftale om, at jeg kun kommer på kontoret når min tekniker kollega er fraværende eller skal servicere vores lokation i Aarhus.

Alle andre er sendt hjem og mit job kræver ikke fysisk tilstedeværelse, så jeg forestiller mig ikke, at det bliver noget problem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *