FERIE

Kl. 14 slukkede jeg pcen på kontoret og så ser de mig forresten ikke de næste ti dage.

Meget meget tidligt mandag morgen begynder 5 dage i Amsterdam. 5 dage, hvor jeg har besluttet at være offline – i hvert fald i forhold til nyheder. Slettede SMS’er, minksag og kommunalvalg hænger mig laaangt ud af halsen. En pause er tiltrængt.

Det er sikkert for optimistisk at tro, at snakken er forstummet når vi kommer hjem – medmindre en eller anden træder i spinaten, så det er noget andet de har kastet sig over – men jeg kan da håbe.

Der bliver heller ingen opdateringer herinde i de 5 dage.

Pc’en bliver hjemme, så vil du følge lidt med i, hvad vi foretager os i Amsterdam skal du hoppe over på Instagram – mon ikke der bliver postet et billede eller to der!

De to franske skal underholde mureren, mens vi er væk. Hans 100 årige mor bor på plejehjemmet i Hals og han har planer om at tage dem med på besøg derovre. God fornøjelse siger jeg bare 🙂

2 Comments

  • Mette L

    Rigtig god ferie. Pas på jer selv og hinanden, og lad være med at gøre noget, vi andre ikke ville ha gjort 😉
    Vi er lige vendt hjem fra vores tur i ‘syden’ – altså Møn, Lolland/Falster, Langeland, Ærø og det sydfynske. Det var en god tur. På vej hjem konstaterede jeg, at der var samme temperatur ved Gardasøen, som var alternativet, så alt er fint her 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *