For pokker KLM

Jeg modtog nedenstående til morgen…

For fanden da også, tænkte jeg. Kommer vi nogensinde til Amsterdam. Jeg tjekkede med min billet og kunne se at det ikke var samme flynummer, men i stedet det flynummer, som vi fik aflyst og ombooket i september.

Da KLM åbnede kl. 9 ringede jeg og fik bekræftet, at vi fortsat har en afgang både fra Aalborg og Amsterdam, som faktisk ser ud til at skulle flyve. Kundeservicemedarbejderen mente, at det var en fejl, at jeg en måned senere modtager sådan en mail.

Det kan de ikke være bekendt. Jeg var jo nærmest ved at blive kvalt i morgenkaffen.

Inden snakken med KLM var jeg inde på, at så måtte vi via Kastrup… der må for pokker gå et fly til Amsterdam derfra. Besværligt ja, men ikke så besværligt som endnu engang at skulle flytte ferie, annullere hotel, aflyse hus-/hundepasser og hvad har vi.

Det var heldigvis en fejl og endnu er der altså udsigt til at vi kommer afsted.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *