Strik, snak og kage

Madsine have inviteret til en eftermiddag i Lærke Baggers selskab og det havde et par hundrede kvinder – alle med strikketøjet under armen – taget imod.

Lærke holdt en times oplæg om sin bog og tilgang til strik, og bagefter var der mulighed for at møde hende, stille spørgsmål, få sin bog signeret og bliver fotograferet sammen med hende. Det ville jeg gerne.

Ejeren af Cafe Madsine er en tidligere kollega. Hun gik fra it til garn og ser ud til at være ret godt tilfreds med det bytte.

Det var mit første besøg i Madsine og det er sørme en flot forretning. Den var åben de timer vi var i de tilstødende lokaler, men trods de mange mange fristelser holdt jeg mig i skindet og købte kun lidt knapper.

2 Comments

    • Mette

      Hun gjorde det så godt, selvom hun sagde at hun var meget nervøs. Nogle af hendes ting er lidt for vilde til mig, men man kan tage det til sig, man vil og lade de modigere om resten. Hendes tilgang til, at strik ikke behøver være perfekt for at være smukt, har jeg tilgengæld i den grad taget til mig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *