Corona hår

23. november 2020 var sidste gang jeg sad i frisørstolen og nu har jeg endelig taget mig sammen til at bestille en tid til den helt store tur, men først om 4 uger. På det tidspunkt er første vaccination overstået og jeg har dermed et gyldigt coronapas, som jeg kan vifte med ved indgangen.

Mit hår er den ondelyneme også blevet langt. Hvor meget Hanne får lov at klippe af har jeg ikke besluttet. Måske kun det nødvendige. Måske til skulderen.

Kan man ikke godt have langt hår, selvom man for længst har rundet de 50, eller kommer man til at ligne en heks?

For bare ti år siden var det ikke så almindeligt, at midaldrende kvinder lod håret været gråt og langt.

Jeg har haft kort hår, endda meget kort, det meste af mit voksenliv og føler mig meget anderledes med mit lange hår. Måske endda lidt mere feminin – i hvert fald når jeg også tager kjole og makeup på (og guder skal vide, at jeg er aldrig har været feminin).

9 Comments

 • Dorte

  Velkommen i klubben 🙂 mit hår er lige så langt for første gang i mit liv og jeg er over 60 !! Satser på frisør næste uge og er spændt på, hvor meget vi bliver enige om, der skal af. Det skal bare være sundt, og de slidte spidser skal selvfølgelig af. Men for pokker, hvor er det nemt at putte en elastik i 🙂
  Tror jeg bliver ved med at have langt ( måske med lyse striber! ) jeg er ikke helt gråhåret endnu.
  Spændt på at se, hvad du ender med – dit hår er SÅ flot
  God pinse

  • Mette

   Jeg har besluttet mig for det samme – hun får lov at tage det ‘nødvenlige’. Jeg har bestilt den helt store tur med striber. Farven på mit hår er delt ved ørene – foran helt gråt og bag til mørkere og så giver striberne et mere ensartete udtryk – plus de giver håret noget struktur.

 • Helle

  Gun-Britt ser forrygende ud med langt gråt hår, og jeg synes dit hår ligner Gun-Britts til forveksling, så selvfølgelig kan du også have langt hår

 • Pia

  Det er ikke alderen men lysten som bestemmer hvor langt ens hår skal være. Jeg har droppet frisøren, jeg vil for første gang i mit liv have langt hår og regner med at nå det lige inden jeg bliver 58 😀

 • Mette L

  Jeg er helt vild med dit flotte, lange og ensfarvede grå hår. Og hvis du kan li’ det, så skal du beholde det. Man har ret til det hår, man selv kan li’, og du har helt ret i, at det er en del mere feminint end det korte.
  Jeg er også blevet langhåret, men det er mest fordi det er så dejligt let ‘bare’ at smække det op i en knold, når nu min arbejdsplads ligger under 10 m. fra mit badeværelse. Og jeg er på ingen måde så flot ensfarvet grå, som du er.

  • Mette

   Jeg snød lidt og supplerede med nogle tynde helt hvide striber i starten, som blandede sig fint med det grå. Det gjorde overgangen lidt nemmere.
   Måske får hun kun lov at tage de nederste 3-5 cm… jeg har en måned til at overveje 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *