Dagen derpå

Vi var alle nytestede og tog alle forholdsregler, men derudover fik coronaen ikke lov at ødelægge vores juleaften.

Humøret var højt, maden god og gaverne mange.

Jeg fik bla. to puslespil og en 3D fransk bulldog, der skal samles – men jeg har lovet mig selv, at det først bliver når Bursfjell Genseren til Poden er strikket færdig – ellers er jeg bange for, at den havner ufærdig i strikkekurven.

Den bliver ret fed og anderledes i de farver hun har valgt.

Jeg har taget hul på bærestykket og har rigtig mange masker på pindene, så det tager tid at komme rundt, men med 4 fridage forude uden nogen som helst planer er jeg snart i mål.

Det bliver ikke den sidste sweater i mønsterstrik jeg strikker. Jeg har via Instagram stiftet bekendtskab med Hanne Rimmen, som jeg synes laver nogle meget smukke designs og jeg kunne sagtens forestille mig at kaste mig ud i en af dem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *