Det kommer tæt på

Der opstod en lille smule panik fredag morgen.

Der var mail fra en kollega. Han var testet positiv for Corona og orienterede via mail de personer, som han havde haft nær kontakt med.

Deriblandt var mine to kontorfæller.

Den ene havde set mailen allerede søndag aften og var blevet hjemme. Den anden så den først da han nåede firmaet. Han vendte om og kørte hjem.

Jeg sad på hjemmekontoret i nattøj og med morgenhår, og ville tidligst kunne være der 2 timer senere.

Efter aftale holdt vi derfor lukket fredag.

Begge mine kolleger fik tid til 1. test henholdsvis fredag og lørdag og dem venter jeg nu på resultatet af. Er en af dem smittet skal jeg også blive hjemme. Hvis ikke, har jeg vagten indtil resultatet af deres test nr. 2.

Værst er det for L, som er smittet. Han er hjertetransplanteret og i den grad i risikogruppen.

I foråret var han slet ikke på job, men efter sommer han han været en del af vagtplanen i hans afdeling. Som han sagde til mig en dag vi talte om det: vi kan blive så bange for at dø, at vi slet ikke tør leve.

Jeg ønsker et mildt forløb for ham.

Firmaet tilbyder test til medarbejderne hver onsdag. Jeg har selv tid til test den 16. og den 23. december, så jeg kan gå julen i møde med en frisk Covid-19 test.


UPDATE: der er lige trillet et negativ resultat ind fra den ene af mine kontorfæller og da den anden er testet først og jeg ikke har hørt noget, antager jeg, at hans test også er negativ.

One Comment

  • Mette L

    Det er næsten som at spille i lotteriet, hvem der bliver smittet og hvem der ikke gør. Det er så uberegneligt. Min søn var igennem det for et par uger siden. Han blev ikke ramt, hans to nære venner blev. De var samme sted med samme gruppe mennesker. Måske slap han, fordi han var lidt mere opmærksom på afstand end de to andre…
    På hjemmefronten, her på Vestegnen, er vi totalt lukket ned. Vi (læs: min statslige arbejdsplads) parerer ordre ift. udmeldinger fra “Medarbejder- og Kompetencestyrelsen”, så nu er adgang til den fysiske arbejdsplads totalt bandlyst frem til 2. januar (jeg har været der 2 gange siden august). Mad leveres af Nemlig, gaverne købes så vidt muligt online, så forhåbentlig kan vi holde jul med dem, vi har planlagt at holde det med, når vi kommer så langt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *