Buksetrold

De sidste knap to uger har Bob været ekstraordinært interesseret i de dufte Irma udsender fra sin bagpart.

Der har også været, hvad der kunne minde om, meget fortyndet blod på de hvide hospitalsdyner, men alligevel så sparsomt, at jeg har været i tvivl, om det kunne være hendes første løbetid.

Det er stadig sparsomt og fortyndet, men jeg er ikke længere i tvivl om, at hun ér i løbetid.

Den har været ventet. I morgen er hun 11 måneder.

Bukser og bind er fundet frem. Fine bukser uden halehul og særligt lavet til franske damer. Hun har fået et tyggeben som afledning, men de sidder knaldgodt på hende, så jeg tvivler på de bliver til nogen gene.

Voksen Irma.

I hvert fald i kroppen.

3 Comments

  • Charlotte Kassebeer

    Piv fræk trussse, kæft hvor er hun skøn <3
    Gu' ve om de også findes i min størrelse, også uden halehul

  • Helle Klitgaard

    Hun er en charmebøf i de bukser 🙂 hvis jeg ikke var ovre det, så ville jeg overveje et par (til mig selv) 😉 Emma bløste næsten ikke, når hun var i løbetid, så det gik meget, meget nemt. Min nabo havde også en dansksvenskgårdhund, hun blødte som et slagtehus, så det er meget forskelligt, hvor meget bøvl der bliver med det. De første gange kan du nok ikke regne med som rettesnor?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *