Det er ikke en leg, vi bare kan stoppe, fordi vi ikke gider mere…

Mine kolleger i både København og Odense er sendt hjem til hjemmearbejdspladsen efter man i de to områder har set en stigning i Corona tilfældene.

Det er smadder ærgerligt når der nu ellers var styr på det.

Måske er der lukket for meget op og her tænker jeg specielt på nattelivet. Måske er der bare gået ‘hverdag’ i den for alt for mange.

Og så er der sikkert også dem, der bare har fået nok af restriktioner og isolation, men det er ikke en leg, vi bare kan stoppe, fordi vi ikke gider mere…

One Comment

  • Helle Klitgaard

    Puha hvor er jeg træt af, at nogle ikke fatter alvoren. VI er NØDT til at holde ud, indtil vaccinen kommer. Jeg er jo selv i risikogruppen, så jeg har kun krammet Lasse, siden det her startede i marts – og mit barnebarn kan jeg ikke sige nej til, men alle andre må vente.

    Jeg handler tidligt og sent, så er der ikke så mange. Vi har også brugt Bilka to go, det fungerede fint. Jeg er jo hjemme, så det er nemt for mig at holde totalt afstand, men jeg er egentlig ikke træt af det. Sådan en usocial (ikke asocial) kone som mig, kan sagtens undvære for meget tant og fjas.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *