Status efter 3 dage

Jeg har pt. kun det internet, som jeg kan hente gennem min mobil. Min nye router skulle komme i dennne uge, men der er først hul igennem fra den 1. september.

Det er indtil videre okay.

Der er så rigeligt andet at se til.

Møblerne er kommet på plads. Der er bøger i reolen og køkkenskabene er fyldt godt op. Huset er større, men mulighederne for opbevaring er mindre. Da alle skuffer og skabe var fyldt i køkkenet stod jeg fortsat med 4 flytterkasser med påskriften ‘køkken’. Det skal jeg have fundet en løsning på.

Finn Vicevært var her i går til flytte-ind-syn. Han fik det også fikset så køleskabet nu kan lave isterninger. I aftes begyndte blæseren i samme køleskab at skabe sig og har siden sagt sådan en irriterende pibe lyd. En sms til Finn i morges med en optagelse af lyden og kort efter et svar tilbage ‘jeg kommer sidst på formiddagen’.

Det var aldrig sket hos min gamle vært. En havedør bestilt i maj blev monteret i december. Jeg kunne ha’ rykket for den… det gjorde jeg ikke og det tager jeg på min kappe. Han er en rar fyr og måske skal man bare være lidt mere pågående overfor ham for at få ting fikset.

I dag tror jeg, at der skal lidt billeder på væggen og så skal jeg have pakket de sidste flyttekasser ud. Blev der sagt!

2 Comments

  • Mette L

    Kan du ikke sætte et klædeskab op på kontoret, hvor de overskydende køkkenting, dem man kun bruger 1-2 gange om året, kan stå i? Så kan du ikke se dem til daglig, men du ved, hvor de er 🙂 Jeg ved godt, det koster endnu en tur i IKEA og en levering ved kantstenen, men det ville hjælpe på opbevaringspladsen.

    • Mette

      Det bliver en bryggers løsning. Vaskemaskinen står og flagrer midt i det hele – der skal stå skabe ved siden af og en bordplade på… det bliver løsningen. Ellers har du fuldstændig ret. Der er mange mange ting man ikke bruger til daglig. Jeg tror, at jeg rister brød 1 eller 2 gange om året, så der er absolut ingen grund til at den står og optager plads i et køkkenskab.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *