Det skrider fremad

Jeg er helt sikkert ikke ene om at lide i varmen og normalt ville jeg sidde inaktiv hen så længe temperaturen ligger over de 25.

Det er der bare ikke tid til, så jeg sveder som en hest, mens jeg pakker og kører de ting hen i min nye bolig, som ikke lader sig pakke pænt ned i en flyttekasse.

Søndag lagde jeg vejen omkring IKEA og fik købt både klædeskabe og reoler.

Det hele ankommer med fragtmand på lørdag og Poden er indkaldt som monteringsassistent. Jeg håber, at i hvert fald klædeskabene er samlet så de står klar til at flytte direkte ind i.

Mens noget skal samles bliver andet skilt ad. Nannas seng står klar til at bære ned og da jeg sluttede hjemmearbejdsdagen i går blev også min arbejdsplads pakket ned og det gamle skrivebord kørt på genbrugspladsen.

Jeg får et fint arbejdsværelse med plads til Peters store AJ skrivebord, som jeg opmagasinerer for ham. Det står gemt væk, men nu får jeg fint med plads til det store bord. Jeg forestiller mig, at her både skal arbejdes, lægges puslespil til vinter og rodes med alverdens ting.

2 Comments

 • Mette L

  Jeg ønsker mig et hæve-sænke-bord i fødselsdagsgave. Jeg tror ikke, jeg bliver færdig med at være i den gruppe, der hovedsageligt arbejder hjemme, før om mange måneder, så jeg skal ha’ opgraderet mit hjemmekontor. Det er allerede opgraderet med et lille IKEA bord (60×100) til puslespil, som har været til overs længe fra et ‘hedengangent’ børneværelse, så et hæve-sænke-bord vil fuldende det. Mit nuværende skrivebord er en gammel, tung, skrivebordsplade (sandsynligvis egetræ), der er sprøjtemalet sort for 30 år siden, og som ligger løst på to skuffe-darier, som min svigerfar havde med, da han flyttede hjemmefra, så det vil ikke være at flotte sig, hvis jeg fik nyt 🙂 Og så kan de corona’e så meget, de vil, ude i samfundet, jeg kan klare alt på mit hjemmekontor 🙂

  Får vi en rundvisning i dit nye, tomme hjem, før du begynder at møblere og flytte kasser ind?

  • Mette

   Jeg har fået lov at opbevare Peters Arne Jacobsen skrivebord i nogen tid og nu har jeg så plads til det, så det også kan bruges. Det er ikke hæve-sænke, men jeg har sådan et på jobbet og bruger ikke funktion særligt meget så jeg lever uden.

   Det bliver dejligt at ikke alt skal foregå ved spisebordet. Det er så meget nemmere når man kan lade tingene stå fremme og lukke døren.

   Jeg laver en lille video rundvisning snarest. Der er dog noget murerarbejde i gang omkring den gamle skorsten, som man lige må abstrahere fra 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *