En vigtig dato

31.07.20 er en vigtig dato for mig.

Har du fulgt med herinde ved du, at jeg ikke altid føler mig lige sikker i mit job, men da jeg gik hjem i dag nåede jeg første delmål: at nå mit 40 års jubilæum.

Det falder den 16. februar 2021 og da man også har jubilæum selvom man skulle befinde sig i en opsigelsesperiode, så er jeg nu ovre den hurdel.

Det var bestemt ikke et jubilæum, jeg havde regnet med at nå da jeg som 18 årig trådte ind i firmaet første gang, men med så stort et hus har der været rig lejlighed til at udvikle sig.

Teknisk konsulent er den sidste i en lang række af stillingsbetegnelser. Det er meget forskellige jobs jeg har haft i de år, og en uendelig række af kolleger og ledere har sat deres aftryk i mit liv.

Jubilæet skal ikke fejres i firmaet som mit 25 års jubilæum blev det. Dengang var kantinen fyldt til min reception, men også her er sket en kedelig udvikling og det er blevet en tam affære.

I stedet planlægger jeg, at invitere de mennesker, der har haft betydning for mig i mit arbejdsliv – både kolleger og ledere – til en privat reception.

For fejres skal det squ – og så er det oven i købet sådan, at 40 års jubilarer bliver indstillet til fortjenstmedaljen, så når mit arbejdsliv en gang er slut skal jeg også en tur på Amalienborg.

Jow jow.

6 Comments

  • Susanne

   Min mor nåede 52 år og 10 dage i samme firma, inden hun døde som 87 årig – hun arbejdede lige til det allersidste.

   Flot, at du snart kan kalde dig for 40 års jubilar??

   • Mette

    Så længe bliver jeg altså ikke på arbejdsmarkedet. Når jeg har nået de 43-44 år synes jeg faktisk, at jeg har bidraget det man kan forvente og så vil jeg gerne have lov at trække mig tilbage.

 • Mette

  Det må man gerne 🙂

  I 1981 troede jeg bestemt, at det skulle forblive den midlertidige ansættelse som det begyndte som. Jeg skulle have været tilbage i Israel og tænkte vel bare, at det blev udskudt et par måneder eller tre, og at jeg med det job kunne tjene lidt lommepenge.

  Sådan gik det så ikke.

  Jeg må vel have gjort det okay siden jeg er der endnu 🙂

 • Mette L

  Må man sige tillykke på forskud 🙂 ?
  Jeg har kun rundet de 25 i statens tjeneste i september sidste år, men jeg kan i princippet nå de 40, inden pensionsalderen sparker mig ud (selvom jeg har faktisk ikke helt styr på, hvor gammel jeg skal være, når jeg en gang rammer den).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *