Jeg gav op

Det sker ikke så ofte, at jeg giver op, men her ligger resten af det, der var starten på en Bloom Sweater.

Det blev bare ikke pænt. Udtagningerne blev grimme og allerede inden jeg var gennem første nøgle garn kunne jeg se, at det aldrig ville blive en trøje jeg ville bruge.

Opskriften bliver gemt for designeren angiver garn alternativer – måske prøver jeg igen en anden gang.

Nu har jeg i stedet bestilt 10 nøgler merino i samme farve som mohairen og så bliver det brugt til endnu en Sweater No. 9 i stedet for. En skøn og velsiddende model med fine raglan detaljer. Eneste modifikation denne gang bliver en knap så høj hals.

En anden sweater, jeg har givet op overfor, har længe ligget i kurven og pirket til min dårlige samvittighed. Kun et enkelt ærme manglede. Garnet viste sig at være et fejlkøb. Det gør jeg aldrig igen… heller ikke selvom prisen var helt i orden.

Til morgen gad jeg ikke længere se på den. Pindene blev fjernet og resten røg i skraldespanden.

Punktum for den og alt det arbejde!

2 Comments

 • Catarina

  Øv bøv, det er altid træls at skal opgive, men hvis det ikke funker, så er det den vej det må gå.

  PS det der var du strikkede halstørklædet af og som jeg har købt noget af, er da bare vildt lækkert. Tak for tippet. ?

  • Mette

   Jeg har fået et par beskeder bagom. Jeg er ikke den eneste, der synes designerens opskrifter er klodset beskrevet. Det behøver jeg så ikke prøve igen 🙂

   Det er også den merino jeg nu har købt, som jeg skal strikke trøje af – sammen med den mohair jeg nu har liggende. Der er superlækker merino, maskerne lægger sig så pænt og så synes jeg bare deres farvekort er helt vildt smukt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *