Helt ualmindelig

Efter mere end tre uger på hjemmearbejdspladsen er jeg i denne uge både mandag og onsdag stået op til en helt almindelig dag på kontoret.

En helt almindelig dag på kontoret, som på alle måder har været helt ualmindelig.

Da jeg gik hjem mandag havde jeg ikke haft en eneste kunde og følte mig ærlig talt lidt til grin over at skulle sidde der. Det eneste menneske jeg mødte var en håndværker, som havde set ca. 5 medarbejdere rundt omkring på kontorene.

Onsdag kom to kunder forbi.

Vi regner med en ny udmelding fra ledelsen tirsdag efter påske. Jeg kan ikke forestille mig andet end at vi fortsætter med lav bemanding og kortere åbningstid frem til 10. maj.

Min hjemmearbejdsplads er fint indrettet. Jeg sidder godt og har det fornødne udstyr. Dagen starter med en tur i skoven med hundene og efter fordring af både hunde og ejer starter arbejdsdagen. På chefens opfordring holder jeg en længere pause midt på dagen inden jeg sætter mig på kontoret igen. Det er blevet en fin rytme for mig og jeg tror hundene stornyder, at der er nogen hjemme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *