Regn og rusk

På en scala fra 0-10, hvor begejstrede tror I så hundene var for udsigten til at skulle ud i regn og storm her til morgen?

Som deres ansigter måske antyder var den ikke stor, det kan jeg godt afsløre.

Tidligere på morgenen var der tikket en sms ind fra hundetræneren. Formiddagens træning var aflyst pga. vejret.

Det tror jeg Irma er ret godt tilfreds med selvom hun er varmt klædt på i det dækken, som Bob også brugte som hvalp.

Jeg skal også love for at det rusker derude. Modsat sidste søndag, hvor vinden kom fra vinkel hvor den ikke berørte min matrikel så meget, kommer den denne gang så jeg er helt bange for om vinduerne holder.

Vi fandt et hul i regnen og gik en lang tur i mosen.

Resten af eftermiddagen forventer jeg ro til at drikke kaffe, se film og få det sidste ærme færdig i den lille drenge sweater jeg begyndte på i torsdags.

Det er PetitKnit Seaside Sweater, der er på pindene. Strikket Sandnes Sunday i farverne Wippet Cream med striber af Sailor in the dark og et touch That orange feeling.

2 Comments

    • Mette

      Jeg stemmer for noget sne og frost om vinteren, som kan slå noget af alt det kravl ihjel, som vi nu skal døje med til sommer. Jeg har været i mosen med hundene i dag – en af markerne står under vand i en grad så svanerne svømmer rundt på den. Det er helt galt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *