Ting jeg ikke forstår – episode 376

  • Nu har jeg haft lejlighed til at se morgen tv den sidste uge. Hvorfor er det, at alle de hiver ind i studiet og som skal udtale sig om et eller andet bliver kaldt ‘eksperter’?
  • Til julefrokosten 2. juledag havde jeg indkøbt en agurk, som havde forputtet sig bagerst i køleskabet. I dag kom den frem i lyset og er lige så fin og sprød som den dag den blev købt. Hvad mon de behandlet den med? Og er det overhovedet sundt?
  • “Jeg holdte et oplæg”… hvor kom den bøjning lige pludselig fra og hvordan kan man synes, at fordi mange siger det, så optager man det i ordbogen – dog som uofficiel? Det giver mig tics!

Der er så også én ting, der er helt uden for min fatteevne

  • Fie Laursen

6 Comments

    • Mette

      Fremadrettet har jeg det OK med. Det er brugt en del af ledelsen i min afdeling… det er aldrig noget der kan ændres/forbedres nu… men fremdarettet 🙂

  • Helle Klitgaard

    Mit tv kan heldigvis ikke modtage morgen-tv – jeg tænder i hvert fald ikke 🙂 så det slipper jeg for at irritere mig over. Jeg synes, det er i nærheden af Se og hør.

    … af samme årsag køber jeg økologiske grøntsager, de holder ikke så længe, men jeg er fri for at indtage giften. Jeg har læst, at hvis man spiser øko grøntsager og mel, så er det en stor del af giftstofferne man undgår.

    Fie Laursen? Hende ser jeg kun, hvis jeg er så uheldig, at en artikel smutter forbi på facebook.

    Dejligt at se, at det går så godt med den lille hunde-fis. 🙂

    • Mette

      Jeg bliver ret inspireret af de kokke de har i studiet. F.eks. har jeg her i ugen lavet skipperlabskovs fordi jeg kunne se, hvor nemt det faktisk var 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *