Midtuge status

  • Vi venter fortsat på resultatet af scanningen.
  • Jeg venter også fortsat på, at mine nye briller bliver klar til afhentning.
  • Min bilrude revnede. Først lidt. Nu er den flækket næsten hele vejen over. Jeg får besøg hjemme i carporten næste fredag af en mand med en ny rude.
  • I går oplevede jeg et rådyr blive mejet ned af en Aygo. Ikke min. Det var bestemt ikke noget rart syn. Jeg havde set den løbe forvildet rundt på marken til højre for mig. Satte farten ned og var klar til at bremse ned… men den modkørende var ikke opmærksom og den lille fyr nåede ikke over og blev ramt frontalt af bilen. Aygoen stoppede ikke, men det gjorde til gengæld bilen bagved og en lastbil som kørte i samme retning som mig. På den måde fik de spærret vejen. Det var tydeligt, at den havde brækket nakken ved sammenstødet, så der var intet at stille op andet end at lægge den ind til siden.
  • Julegave nr. 2 er i hus. Det samme er et par adventskalendergaver til de, der er på min ‘nice’ liste. Man må godt med kun knap 1½ måned til december.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *