Tag mig med…

Jeg fik LP’en Værsgo i konfirmationsgave af min søsters daværende svigerforældre. Mener det var i 1976. Jeg synes stadig den holder. Min absolutte yndlingssang fra det album er Joanna – her sunget af bare 14 årige Alfred.

Tag mig med til Joanna er for mig blevet et synonym for tag mig med på eventyr og god at starte året på.

Lad det blive et eventyr!

3 Comments

  • Karin

    Når der bliver bladret i musikken fra dengang, eller bare det at lave et tilbageblik, dukker der altid numre frem der har sat et aftryk.
    Joanna, er en sang mine børnebørn er blevet meget glad for, de beder mig spille den hvergang vi er sammen, og elsker når mormor synger med 🙂
    Mine vinylplader er smut under flytninger, desværre. Sidder lige og tænker på den store spolebåndoptager, nu nostalgien tager fat 🙂

  • Helle Klitgaard

    Jeg elsker den plade (dvd), jeg har ikke helt styr på, om jeg har den i min pladesamling, den er nemlig pakket i en kasse på loftet, men snart skal mine plader frem, har jeg besluttet. Joanna er helt fantastisk – og i versionen med Alfred er SÅ god 🙂 rigtig godt nytår – og ønsket om at det bliver spændende med overtagelse af jeres firma, jeg tænkte på dig, da jeg hørte om det i julen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *