Snart voksen

Bob’s første fødselsdag venter lige om hjørnet. Det betyder også, at han går fra hvalpe-/juniorfoder til voksenfoder og at hans matte så skal beslutte hvad det skal være.

Jeg kunne sagtens fortsætte på det samme foder som han har fået hidtil – RC’s franske bulldog foder – bare i voksen udgaven. Desværre er hans ædelyst ikke så stor på dette foder og det virker da også en anelse kedeligt.

Dyrlægen anbefaler selvfølglig noget af det han har på hylden.

Selv ville jeg gerne over i noget kornfrit og med så få tilsætningsstoffer som muligt.

Valget er faldet på det canadiske foder fra Orijen. Det er bestemt ikke markedes billigste, men det synes jeg godt, at jeg kan forsvare idet Bob kun skal have 120 g foder om dagen. Det vil give mig en daglig foder pris på 6-7 kr. – det synes jeg er ok.

Vi fik en prøve hos dyrlægen med Hills laksefoder og det er en meget meget interessant smag, synes Bob og jeg har derfor bestilt den, der hedder ‘Six Fisk’.

Nu håber jeg dæleme han kan lide det… og at han kan trives på det. Anmeldelserne lover i hvert fald godt.

(jeg er ikke betalt eller sponsoret af nogen som helst)

2 Comments

  • Lene Balch Olsen

    Vi bruger det til vores Labrador og jeg vil sige at hans lidt sarte mave og øre vrøvl, er blevet meget bedre siden foderskift. Skulle det hænde at han får noget som gir tynd mave, går der ikke mere end en dag, før han er i orden igen og det er altså godt. Vi betaler gerne den lidt dyrere pris, for noget der virker. Man kan godt finde det til en billigere pris på nettet og det bruger vi 🙂

    • Mette

      Det glæder mig at høre om positive erfaringer. Jeg har ikke nogle aktuelle problemer med Bob, men derfor synes jeg alligevel han skal have det bedste af det bedste og ikke fyldes med tilsætningsstoffer og unødigt fyld.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *