Singles day 11/11

Singles day.

Det er nyt for mig.

Er det en festdag?

Eller en sørgedag?

Eller er det i virkeligheden bare endnu en dag, hvor detailbranchen forsøger at få forbrugerne til at bruge flere penge?

Jeg tror mest på det sidste.

En tur på Google fortæller, at dagen er KÆMPE stor i Asien og  opstod blandt unge kinesere i 90’erne, der ønskede at fejre og vise stolthed i det at være single. Navnet på dagen udspringer af den dag den falder på, nemlig d. 11/11 – den dag med aller flest ‘singles’ (et-taller).

Kineserne går shop amok i dag.

Jeg nøjes med en Bedhead duopakke med shampoo/conditioner sat ned fra 329 til 98 🙂

One Comment

  • Karin

    Jeg er heller ikke stødt på denne dag før. Det er endnu en anledning for mersalg for detailhandlen.
    Du lokkede mig lige til at tjekke min shampoo, desværre var den udsolgt, og samtidig med var der jo fragt etc. så smut glæden for rabatten, jeg vil kunne købe til samme pris der hvor jeg normalt køber shampoo 🙂
    God Singles day til dig fra en single 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *