Respektløst

Fra tid til anden får jeg forespørgsler på om man må bruge et eller flere af mine fotos. Det har jeg intet imod. Bliver bare glad over at nogen kan bruge det jeg laver. Jeg vil dog gerne vide til hvad og hvor, samt krediteres.

Jeg fik for nylig en henvendelse via Instagram. Jeg havde taget nogle fotos til en koncert som XX gerne ville bruge… skrev, at han ville kreditere mig når/hvis han brugte nogle af mine fotos. Det har han så gjort nu – uden jeg kan se nogen steder kan se, hvem fotografen er. Fordi han lægger et IG filter på gør det dem ikke til hans fotos.

Det er jeg lidt knotten over, men gider i øvrigt ikke gøre noget ved det.

One Comment

  • Karin

    Jeg kan godt forstå din reaktion. Kan der ikke gøres noget så du undgår en gentagelse?
    Dine billeder er så vidunderlige, i mine øjne er de så professionelle.
    Det er jo dine billeder, de er taget med hjertet på rette sted, og efter dit hjerte.
    Låner spørges der, og herefter fortælles det at være lånt, og hvor fra. Punktum.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *