Den værste ever…

Jeg tror at den arbejdsuge, der lige er gået er den værste i mit meget lange arbejdsliv. Jeg kan i hvert fald ikke huske en, der var værre.

Jeg har hele ugen måttet svare på mails fra sure og frustrerede kunder, jonglere med ordene for at gøre afvisningerne venlige men bestemte, svare på 100vis af underlige spørgsmål (ofte dem man selv kunne finde svar på, hvis man gad læse den information, der er sendt ud) og samle trådene i et projekt, der er skudt i gang 2 måneder tidligere end aftalt.

Jeg er fuldstændig lagt ned og den lange weekend jeg lige har taget hul på kommer som sendt fra himlen.

Autosvaret fortæller, at jeg har fri mandag og min mobil er lukket!

3 Comments

  • Karin

    Pyha. Du fortjener en dejlig rolig og afslappende weekend uden forhindringer på vejen, uden udfordringer der er vanskeligere end valget af hvilket ben der først skal ud af sengen.
    God søndag til dag

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *