Havets hugorm

Jeg mødte et par store knejter på havnen. De var dybt optaget af at fiske i havnebassinet med hver deres snor. De havde en spand fyldt med “Danmarks farligste fisk”, som de sagde.

Jeg blev inviteret hen på kajkanten, så jeg ved selvsyn kunne se stimerne af fjæsinger.

Nu kan jeg bedre forstå anbefalingerne om at bære sko når man bader – kors der er mange i år.

Jeg har som regel bade sandaler på – men hvad med Bob? Hvordan vil et fjæsingestik mon påvirke ham? Det har jeg ikke fundet noget svar på.

4 Comments

  • Helle k.

    min mand er forøvrigt blevet stukket af en som barn, og han er her da (heldigvis) endnu, han boede i Stinesminde, der gik man ikke så højt op i den slags, så der blev ikke gjort noget ved det.

  • Helle k.

    De er nogle sjove små fisk – min mand og drenge har også fanget sådan en i Hals engang – og jeg tog selvfølgelig et billede af dyret 😉 jeg bekymrer mig ikke om de skjulte farer, så kunne jeg få nok at gøre, det der sker, vil ske – men man skal selvfølgelig ikke være dum-dristig.

  • Rikke

    Så vidt jeg ved, så er fjæsingens gift nogenlunde at sammenligne med en hugorm. Men det er der sikkert nogen der ved mere om end mig. Til gengæld tror jeg ikke du skal være så bekymret for Bob, for han har vel sluppet bunden inden han kommer på fjæsing-dybder 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *