Arrr er det nu også nødvendigt?

Eller er det bare for at score nogle ekstra kroner?

Jeg tror mest på det sidste.

Jeg har selv fokus på, at alle tænder bliver skiftet planmæssigt ellers skal jeg nok rette henvendelse.

Så tak, men nej tak!

4 Comments

 • Helle k.

  Hvis de nu gjorde det billigt eller måske gratis, så kunne man snakke om, at det ikke var for pengenes skyld – service du ved 😉 de tjener jo rigeligt på de “store” ting i butikken. Det var bare min mening. Heldigvis har jeg nu fundet en meget sød og billig dyrlæge, så jeg har fået ro i maven (pension og syg hund er ikke optimalt).
  De mennesker som ikke har tjek på hunden, ville alligevel ikke tage til dyrlægen.

  • Mette

   Jeg har til alletider haft mine hunde sygeforsikret – jeg har ikke haft råd til andet – og jeg har altid fået valuta for mine penge. Der skal ikke mange dyrlæge regninger til før præmien i hele hundens liv er hentet hjem.

 • Rikke

  Tror desværre der er rigtig mange hundeejere der ikke har styr på hvordan og hvornår hundene skifter tænder, eller for den sags skyld ved om deres hunde trives. Så selvom jeg nok også ville takke nej til invitationen, så tror jeg at dyrlægen arbejder ud fra erfaringen af at når hunden er 6 måneder, kan man stadig nå at vende en ‘uheldig kurs’.

  • Mette

   Det har du nok ret i og havde der været noget jeg var i tvivl om havde jeg da også taget mod tilbuddet. Meeen nogle dyrlæger skruer altså også godt op for ‘servicen’ til uvidende hundeejere – og jeg har en stærk mistanke om at min gør.

   Jeg har lige gået på kursus med en hvalp, som har været gennem den helt store vaccinationsmaskine selvom om hunden hverken skal til udlandet eller i pension. 3 x basisvaccination, rabies og kennelhoste – det er vist lidt overkill 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *