Fint boldøje, Bob

Jeg fik sorteret lidt i hundenes gamle ting og samlet en sæk, der kan ryge på lossepladsen. Der er ingen grund til at gemme på ting i str XXXL, når man har en hund, som aldrig bliver andet end str. small.

Legetøjet blev dog gemt og Bob har fået fyldt nye ting i sin kasse.

En bold med en snor var det fedeste fund.


PS: se venligst bort fra al mosset

I eftermiddag får vi besøg af Onkel Jack for første gang efter han er blevet kastreret. Det bliver lidt spændende at se om det har lagt en dæmper på hans adfærd eller om det tager lidt længere tid for hormonerne at fordufte.

Det ville være så dejligt, at de to bare kunne gå i spænd, så vi altid har både en god legekammerat og en pasningsmulighed.

Jeg vil lige skynde mig at sige, at der ikke er ondt skabt i Jack, men han var bare så højt at oppe at køre, at det ville blive en prøvelse for alle, hvis de to hunde skulle være sammen mere end en tur ved stranden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *