Google er min ven

Hele to af Bobs negle fik jeg klippet for tæt på og jeg var ikke forberedt og havde ‘klip stop’ hjemme.

Det lignede det stockholmske blodbad og hvad gør man så.

Google blev konsulteret og der fandt jeg denne:

Tips & tricks til blødende negle!

Klipper du negle på din hund? Så har du måske prøvet at stå i den uheldige situation at neglen bløder, fordi du har klippet for langt! En negl bløder altid virkelig meget, selvom der kun er klippet en smule for meget af!

Blødningen er nærmest umulig at stoppe, og det kan se voldsomt ud med blodet, der pibler frem!

Har du ikke “klip-stop” i huset (“klip-stop” er en væske, der kommes på en vatpind og holdes mod neglen, der så stopper med at bløde) er gode råd dyre! Et trick til at få stoppet blødningen hurtigt og effektivt er “kaffegrums”.

Kaffegrumset, der er tilovers, når filterkaffemaskinen er færdig med at brygge kaffe.

Kom neglen ned i kaffegrumset og grumset vil lægge et lag på den blødende negl, der hurtigt stopper blødningen!

Det virkede og blødningen er stoppet. Tak til Dyrlæge Lise Rovsing for det tip.

Der er skrevet ‘Klip stop’ på indkøbssedlen!

7 Comments

 • Anna Marie

  Ja, Google er fantastisk. Der er efterhånden ikke den sag her i huset, jeg ikke kan ordne ved hjælp af Google – lige fra it og teknologi til rensning af ovn samt meget andet.

  • Mette

   Ja sikken en verden af viden vi har fået – det er fantastisk. Jeg var da aldrig selv kommet på at dyppe de blødende kløe i kaffegrums 🙂

 • Helle Klitgaard

  Emmas negle er så svære at klippe, uden de bløder, (dyrlægen har klippet de to gange, Emma har været i narkose, og hun siger det samme), men vi plejer at klippe lidt oftere. Jeg anede ikke, at der fandtes klip-stop – eller D.S.B. for den sags skyld – til mig selv? jeg bløder aldrig. Jeg har set plaster på spray, min det er det samme??

  • Mette

   Blodkar og nerver vokser sammen med neglen, så hvis ikke man holder dem nede så bliver det sværere og sværere at klippe dem tilstrækkeligt kort. Jeg døjede frygtelig med Lillebrors klør. Derfor har jeg sat mig for at klippe lidt, men ofte – og med Bobs størelse er det langt nemmere at håndtere selv.

 • Rikke

  Jeg ved ikke hvad ‘Klip stop’ koster, men ellers har dit lokale apotek noget det hedder D.S.B. (det standser blodet). Kan forestille mig det er nogenlunde det samme, og det virker fint her 🙂

  • Mette

   Også på hundenegle? Klip-stop ætser en lille smule på neglen og det er det, der stopper blødningen. D.S.B lyder noget man burde have i huset om ikke andet så til sig selv 🙂

   • Rikke

    Jeg har brugt det på neglene med succes, men du har ret i at det er lavet til småskrammer og barberskader. Har dig ikke nøjedes med hvad der kan være på en vatpind, men har dryppet det på. En enkelt dråbe har altid været rigeligt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.