Uge 11 kort

  1. Efter 15 måneder har jeg nu haft min sidste konsultation hos Thomas Fysioterapeut. Han mener at kroppen nu selv skal reparerer den sidste stivhed, der er i mit skulderled og at jeg har fået tilstrækkeligt med redskaber til selv at kunne opbygge styrke i armen igen. Jeg håber han har ret.
  2. For meget betalt skat giver lidt kroner tilbage på kontoen
  3. På Mofibo er “Alt må vige for natten” af Delphine de Vigan – fremragende bog
  4. Venter spændt på rejseplaner for en ven i det engelske, som har ‘truet’ med at ville besøge mig i påsken. Det gider jeg godt
  5. Hundetræningen fortsætter udover det planlagte – censor rejser til Japan og eksamen kan derfor først ligge langt senere end planen var. Det er så fint med mig. Bobben og jeg har brug for noget mere tid og tålmodighed end de meget lærenemme labrador’s vi er på hold med. Laaaangt mere tid og tålmodighed
  6. Jeg ville have nævnt noget om (…), men jeg gider ikke lyde som en gammel sur kælling
  7. Lyden af min fredag er Juke Ross – Color me – og så god weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *