Kongeetape

Søndag, da tourens hårdeste og måske vildeste etape blev kørt, var jeg optaget af en af de få ting, som kunne lokke mig væk fra Tour de France, så den så jeg ikke.

I dag er der kongeetape i Pyrenærene og jeg planlagde derfor en forholdvis kort arbejdsdag, så jeg kunne nå hjem og se den – forhåbentlige – vilde afslutning.

Mine to meget unge kolleger begyndte efter frokost at bakse et 55″ tv op på noget palle og en palleløfter, en havde et TV2 Play abonnement og så var der Tour.

Uden at spilde et par timers afspadsering 🙂

Jeg ér landet hjemme i sofaen foran mit eget tv til afslutningen og i dag lader jeg mig ikke hverken lokke eller forstyrre!

4 Comments

 • Catarina

  Dejligt at have den mulighed og samtidige så dygtige unge mænd 😉 Vi så etapen på fransk tv dog uden for høj lyd – må toge jeg savnede Hr. Leth 🙂

  • Mette

   Vi hygger os om sommeren, hvor der er stille på kontorene 🙂
   Leth er en stor del af Tour oplevelsen, så ham vil jeg også nødigt undvære.

 • Dorthe

  Godt med sådan et par handle kraftige Mænd. Jeg viger heller ikke gerne fra tv’et i disse dage. Har fundet ud af at kombinere det med have arbejde og så ??Tour på I-paden. ? Har nemlig også svært ved,at være inde i det gode vejr.

  • Mette

   Det er lyden af sommer og i lange perioder af etapen kan jeg også sagtens nøjes med netop lyden inden fra fjernsynet mens jeg laver lidt andet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *