Af hjertet tak

Tårene triller, mens jeg læser jeres søde beskeder både her og der.

Det varmer at blive tænkt på, at nogen forstår, at det ikke ‘bare’ er en hund, men at det er min bedste ven gennem de sidste 4 år, jeg har mistet.

Af hjertet tak ♥

9 Comments

  • Dorthe lige om hjørnet

   Men jeg ville også sige, at lillebror har haft det bedste hundeliv, man kan ønske sig. Må det være en lille trøst.

 • Ilse

  Kære Mette trist at høre at du måtte sige farvel til Lillebror. Det er altid et stort tab at miste sin bedste ven. Jeg vil savne dine dejlige billeder og fortællinger om ham. Der bliver tomt her på siden.

 • Kirsten

  Årh, hvor trist, Mette 🙁
  Jeg kan stadig huske og mærke tomheden, og tårerne der flød, da jeg holdt i pote og sagde farvel til alle mine fire hunde.
  Det var ikke ‘bare hunde, de var mere end det. Og til hver hund knytter der sig særlige historier fra ens eget liv.
  Kaj Munk skriver så godt om sin lille røde Gravmand i “Farvel til en ven”, måske kender du den. PS. Det var dine ord om ‘de to røde kommoder’, der i tidernes morgen vakte min nysgerrighed 😉

 • Kirsten i Tønder

  Kære Mette
  Hvor trist. Gennem dine fine beskrivelser og fotos har vi læsere fået indblik i et fantastisk. hundeliv i Hals. Lillebror vil blive savnet. Mange tanker til dig

 • Lisa

  Kære Mette. Det gør mig virkelig ondt. Jeg har som Anne Marie fulgt dig og hundene gennem flere år og nydt dine gode ord og flotte fotos. Varme tanker herfra.

 • Anna Marie

  Det gør mig så ondt. Jeg har med glæde fulgt dig og din søde hund i flere år og beundret dine dejlige fotos. Varme tanker til dig.

 • helle

  Åh nej, Mette. Hvor gør det mig ondt! Selv om vi ved, at det kun er på lånt tid, vi har dem, får de en stor plads i ens hjerte.

  Klaus Lynggaard skrev i en hyldest til sin hund i Information, da den døde: “En hund er ikke bare en hund. Det er den dér helt specielle hund, man har fulgtes med gennem tykt og tyndt i et vist antal år. Det er et væsen, som i den grad besidder personlighed ofte i højere grad end mange mennesker.”

  Gennem billeder og beskrivelser af Lillebror har jeg det indtryk, at han præcis passer på den beskrivelse. Og om end, han ikke fik et langt hundeliv, så fik han i hvert fald et godt et af slagsen.

  Mange tanker til dig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *