Jeg har trukket pausekortet

Jeg holder en lille pause i transskriberingen og sidder og nyder solen på terrassen.

Jeg kan konstatere, at den Substral plænegødning jeg strøede for nylig har været særdeles effektiv. Jeg slog græsset søndag (hvor billederne er fra) og burde faktisk gøre det igen idag.

Jeg kan også konstatere, at de første gåsebiller har indtaget plænen… de er IKKE velkomne… som i overhovedet ikke.

Solsorten derimod virker temmelig tilpas med ankomsten… de har unger og betragter billerne som det store tag-selv-bord. De fylder næbbet, flyver væk og ankommer kort efter igen efter en ny portion.

Jeg er lige præcis halvvejs med at transskribere 4. interview. Der er kommet mere styr på teknikken og det går derfor lidt hurtigere fremad nu.

Lidt.

Som et plus, en gulerod, fik jeg et tilbud om honorering af mit arbejde, som jeg ikke kunne sige nej til… det øger klart motivationen til at lægge ører til alle 6 interviews.

Jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at det ikke har været en ordentlig mundfuld.

Alligevel ville jeg til enhver tid gøre det igen.

Også uden honorering.

Jeg har ikke gået på universitetet og et eller andet sted synes jeg jo, at det er skide interessant at være en del af den verden. At være en del af den side af hans liv også. Jeg mener, at han fortsat har 4 år tilbage af sit studie, så lur mig om ikke der falder flere opgaver ned i mit skød 🙂

2 Comments

 • Mette L

  Du skal vide, at det er en KÆMPE hjælp til filosoffen, at du laver dette store stykke arbejde. Meget mere end det kan honoreres og meget mere end den tid, du lægger i det. Det betyder jo, at han kan lave en meget bedre aflevering og få alle de små nuancer af interviewet med.
  Derudover er det et hyggeligt lille hus, I har der, du og Lillebror 🙂 Det ligner en lille oase, hvor der er rart at være.

  • Mette

   Han sætter rigtig meget pris på det og ved godt at det er en temmelig omfattende opgave jeg har påtaget mig. Han havde aldrig nået det selv og det er jo den dokumentation der ligger til grund for opgaven så det SKAL gøres.

   Jeg er godt i gang med 5. interview – der mangler kun ét som er blevet optaget i dag.

   Jeg er rigtig glad for det bette hus. Det er ikke ret stort, men passer præcis til mig og pelsdyret 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *