Kr. 30.038,25

Forsikringsselskabet har afsluttet skaden på iGo – det beløb sig til kr. 30.038,25.

Jeg troede måske at det betød, at afhentningen af den var lige på trapperne, så jeg kørte forbi værkstedet i dag. Fronten er fortsat skilt af i atomer, men de dele, der skulle males er kommet retur og de bestilte reservedele ankommet til Nørresundby, så tilbage er at den skal samles.

De folk, der gik på værkstedet lovede, at den blev så god som ny.

Det bliver jeg nødt til at tro på.

De har rygende travlt. Der var biler på alle pladser i det store værksted. Jeg hørte en anden kunde få afslag på lån af bil… de havde ganske enkelt ikke flere. Jeg har lånebil og væbner mig med tålmodighed.

2 Comments

  • Catarina

    Hold nu op en pris – godt der er noget der hedder forsikring.
    Lånebiler er en virkelig god ting, når man ikke bor og arbejder i byen 😀

  • Karin

    Pyha, både til pris og hvad din IGo må igennem. Heldigvis er din selvrisiko ikke så høj.
    Sejt du er jo godt kørende i lånebil, og håber du må have Lillebror med på tur.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *