Surfing Momondo

Momondo.dk er mest besøgte side på min pc i øjeblikket.

Når poden kommer forbi i dag får vi de sidste ting på plads og så bliver der booket hotel i London. Flere hoteller melder allerede om kun 1 og 2 værelser tilbage (af de billige)… og vi taler sidst i november!!!

Hotellerne jeg kigger på ligger i området lige nord for Hyde Park i den bydel der hedder Bayswater. Det er et fredeligt sted og ligger i umiddelbar nærhed af tre forskellige undergrundlinier/stationer og gør det dermed nemt at komme rundt.

På den tid af året omdannes Hyde Park til et Winter Wonderland og det tænker jeg bliver en lidt anderledes London attraktion at få med. I det hele taget glæder jeg mig til at se den julepyntede storby.

Vi har 4 hele dage og jeg tænker, at vi skal vælge indholdet med omhu.

Nanna vil ikke gide en af de mange teaterforestillinger, men måske en aften på Bistrotheque vil more hende. Det er dragqueens, ballonbryster og kitch så det vil noget.

Da jeg var af sted sidst – i selskab med en englænder – var den sjoveste aften da vi havnede på en pub i Soho på en dag, hvor der havde været FA Cup mellem Liverpool og Chelsea. Entusiasmen for fodbold er glødende i England og en aften på Café Kick kunne være en mulighed for en sjov fodboldoplevelse (mon spilles kampe i november?).

Ligesom alle andre, der besøger London, skal vi selvfølgelig i London Eye ellers går vi efter de anderledes oplevelser.

Giv endelig et pip, hvis du kender til den slags eller til fede forretninger, som vi absolut ikke må gå glip af 🙂


Update

Det blev et stoppested længere ude end Bayswater – nemlig i Notting Hill.

Og ikke hotel, men lejlighed.

Jeg er super tilfreds med både pris, kvalitet og placering.

På opfordring fra Susanne oprettede jeg en profil på hotel.com og det var her muligheden viste sig. Momondo havde slet ikke dette lejlighedskompleks blandt mulighederne.

Nu må det så godt blive november 🙂

4 Comments

 • Deborah

  Hvor lyder det godt med London. Jeg har jo været der så mange gange, men jeg var faktisk ikke i London Eye, men det løber jo heller ingen steder, og jeg ved, jeg skal derover igen. Tips, der er dælme svært. Sidst jeg var derovre, ville jeg gerne have været ud på en af de gamle kirkegårde der ligger nogle stykker af rundtom London. Men heller ikke det nåede jeg. Det var så fordi, jeg elsker den slags steder og at fotografere der. Måske du også kunne tænke dig Mette? Jeg ved, du følger min Facebookside og der smider jeg også rigtig mange London tips. Men jeg vil tro, at Camden Market er lige noget for Nanna.

 • susanne

  Det med hotel, tror jeg du sagtens kan vente med. De skriver altid der kun er få værelser tilbage, men jeg har aldrig oplevet der ikke kommer flere… Kender godt det med, man vil være sikker, men der er altså lang tid til november 😉 . Det er lidt en jungle det med hoteller. F.eks bestilte jeg hotel i N.Y til start maj for nogle uger siden og den anden dag var prisen lavere, så jeg afbestilte fluks og bestilte det samme igen og tjente 1000 kr. Hvis du er tilmeldt hotels.com og booking.com sender de ofte rabatkoder man kan bruge.

  • Mette

   Tak for det tip – jeg melder mig fluks ind 🙂

   Det gør nu ikke noget at booke nu. Vi kan afbestille helt frem til november og skal ikke betale før vi ankommer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *