Oscar mode

Jeg er gået i Oscar mode og har sat mig for at se hovedparten af de film, der er nomineret som årets bedste.

Jeg har set La La Land og i aftes stod Manchester by the Sea på programmet.

Dramaet ‘Manchester by the Sea’ handler om Lee Chandler, der må tage sig af sin nevø Patrick, da drengens far dør.

Onklen er nu tvunget til at vende tilbage til den lille fiskerby i Massachusetts, som han ellers havde forladt af en årsag, og kæmpe for sit forhold til den unge dreng og fortiden med sin ekskone (Kino).

Det er en meget smuk og helt utroligt velfortalt historie om at leve og leve videre, når det værste allerede er sket.

Den er simpelthen skidehamrende godt skrevet og spillet.

Casey Affleck fik Oscar’en for bedste mandlige hovedrolle. Velfortjent.

Varm anbefaling herfra!

4 Comments

 • Deborah

  En god ide med det Oscar halløj. Hvor ser du dem? Jeg ville også gerne se nogen af de film, du har nævnt. Lyder spændende. Håber du har en god søndag.

 • Karin

  Jeg er ikke så flittig biografgænger, ville gerne, men der er ikke rigtig nogle blandt vennerne, eller kollegaerne der er til biografture. Jeg kunne godt tænke mig at følge dit spor, men er ikke god til selv at gå i biografen.

  • Mette

   Det generer mig ikke det mindste at gå i biffen alene. Jeg er så vant til at gøre det meste alene, så jeg tænker nok ikke så meget over det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.