Ugen der gik

Mandagsfridagen er ikke blevet mindre skøn selvom det efterhånden er blevet en tilbagevendende forårs- og sommerting.

Tirsdag havde jeg 1:1 med min chef, som aldrig har noget at udsætte hverken på mig eller mit arbejde. Fysioterapeuten var tilgengæld ikke det mindste imponeret over hvad han så.

Dér er plads til forbedring!

Onsdag fik jeg tilbudt et af de helt nye træhuse, der er bygget på Søhesten i Hals. Det er fristende, men også i den dyre ende når man nu kun har én indtægt. Jeg har råd, men ikke til også at spare penge op til de andre ting, som jeg også gerne vil.

Det tygger jeg lige på.

Torsdag blev jeg ringet op fra meget uventet sted og fik en rigtig hyggelig snak med en gammel ven. Natten op til havde været en af de søvnløse, hvor tankemylderet om karakteren og den fortsatte værdi af en anden relation fyldte. En nær relation. Jeg synes sq, at jeg er gået lidt kold.

Fredag hører til de korte rent arbejdsmæssigt. Jeg har fået indhentet det forsømte i jobbunken og kan se frem til en dejlig weekend uden andre planer end at sætte uret en time frem natten mellem lørdag og søndag.

Summa summarum – god weekend.

2 Comments

 • Helle

  Mit råd er – lad være.
  Min mand er syg med at have et hus, så selv om vi måske egentlig ikke har råd (pga min pension), så har vi boet i eget hus, og det har været pissesurt at vende hver femøre og skulle tænke over alt mht penge. Nu er børnene flyttet, så det er blevet bedre, men ikke super-godt.
  Jeg har altid ønsket mig, at bo billigt til leje, så kan man flytte, når man vil og have råd til lidt at det sjove. Jeg er i en bearbejdningsfase, og har vist nok fået ham omvendt, så vi flyttet til Aalborg til leje – på et tidspunkt (måske næste år) og jeg glæder mig.

  Held og lykke med spekulationerne.

  God fornøjelse med at stille uret, det er ikke min kop te, jeg nyder, at det er lyst om morgenen. Dem der har fundet på sommertiden, står nok ikke tidligt op.

  God weekend.

  • Mette

   Det er samme konklusion jeg er kommet til. Jeg har også prøvet at sidde stramt i det og det ville være dumt nu, hvor jeg har luft i økonomien at sætte mig dyrere. Desuden bor jeg jo godt i mit lille dukkehus 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *