Live fra stormen

Der er ryddet op efter dagens julefrokost og dermed er julen definitivt slut for mit vedkommende.

De unge mennesker er fragtet ind til Aalborg i tilpas tid til, at jeg nåede Hals igen inden Urd for alvor har taget fat udenfor.

Nordjyllands politi fraråder lige nu al udkørsel og her hvor klokken har passeret 19, kan jeg også godt mærke, at det begynder at rykke temmelig meget i mit bette hus. Heldigvis behøver jeg ikke bevæge mig udenfor. Efter dagens familiejulefrokost har jeg mad nok til at klare mig gennem en storm… om så den skulle vare en uge.

Glædeligt blæsevejr!

4 Comments

 • Karin

  Min yngstedatter og familie var til julefrokost i Frejlev. De landede i Holstebro omkring kl. 19.15. Min bekymring var stor, men heldigvis var det først omkring kl. 20.00 al unødig kørsel frarådes i Midt og Vestjylland, og ja, det havde jo forladt det sydlige Nordjylland før kl. 19.
  Urd var voldsom her omkring mig mellem kl. 20.00 – 1.00 i øjeblikket er middelvinden på 11 m/s og vindstød på 17 m/s – altså en frisk vind fra NV. Det siger vejrapp 🙂

  • Mette

   Jeg var glad for, at jeg fik de unge mennesker hjem i god tid inden det for alvor tog fat.
   Det var slemt heroppe – selv om det er på østkysten. Jeg bilder mig ind, at jeg kunne mærke sengen ryste under mig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.