Nøj

Kom forbi Neu – Et kunst & designmarked – og oplev kanon god kunst, dristig design og herlig håndværk. Kom og gør super køb blandt alle de forskellige dedikerede og talentfulde upcoming som etablerede kunstneres, designeres og håndværkeres produkter.

965a3495

Den opfordring tog jeg mod. Jeg ankom til midtbyen omkring åbningstid kl. 10 og på det tidspunkt var der til at komme til ved boderne, men inden længe var der rigtig godt fyldt op i kedelhallen.

Der var svært mange fine ting at finde denne formiddag i Nordkraft… strik, læder, keramik, fotografier, akryl, vandrør, træ, smykker, tegninger, akvarel….

965a3506

Dina Pedersen havde den fineste rakukeramik med i form af fortællende, unikke og finurlige rakuhuse. Jeg købte en hel lille by med hjem.

965a3504

Du kan nå det endnu – de lukker først kl. 17.00 🙂

4 Comments

  • Mette

   Pigerne bag lover, at det bliver et årligt tilbagevendende arrangement, så det vil jeg glæde mig til.

   Ikke alt faldt i min smag, men der er heldigvis plads til forskellighed og der var altså mange mange fine ting imellem 🙂

 • Lone Nielsen

  Fede huse! Ville rigtig gerne købe ind til mig selv og som julegaver. Desværre ikke muligt fra Kbh. Øv – men sådan er det tit – undrer mig over, hvorfor kunstnere så sjældent har fokus på nettet og salg derigennem…. skulle jo tro, de gerne ville leve af deres frembringelser?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *