Noget bør forblive usagt

Hvis jeg bliver sådan, når jeg bliver gammel, så håber jeg, at nogen vil skyde mig en kugle for panden

Kommentaren efterfulgte en længere historie om en meget gammel mor med nogle meget bestemte meninger om, hvordan ting i hendes hjem bør gøres.

Jeg smågrinede lidt… ikke mindst indvendigt og tænkte, at han på mange områder allerede er rigtig godt på vej til at blive præcis sådan.

Men jeg sagde det ikke.

5 Comments

 • Anette B

  Hahahaha Mette – du har så evig ret, nogle ting skal man lade forbliv usagt… 🙂

  Min far havde engang sagt, at hvis han blev ligesom vores farmor eller farfar, så skulle vi sige til… Så engang havde vi en diskussion, min far og jeg, bølgerne gik lidt højt, og jeg udbryder: “Du sagde engang at hvis du kom til at lige enten farmor eller farfar, så skulle vi sige til…” “Du ligner dem begge to på een gang” fik jeg slynget ud…. nøj, det faldt ikke i god jord 😀
  Det er i øvrigt ikke nævnt siden 😀

  • Mette

   Av Anette, nogen gange skal man bare vare sin mund 🙂

   Min søster har det omvendt. Min far er en gammel særling og tværing… men hun siger at når hun bliver 86 vil hun fandeme også have lov at være sær. Jeg siger bare; godt hun har to døtre, så det ikke er mig der skal passe hende 😉

 • Helle Klitgaard

  Jeg HADER, når jeg kigger mig i spejlet og ser min mor stirre på mig – og når jeg åbner munden, og jeg hører min mor komme ud 🙁 selv om jeg har lignet hende hele livet (udvendigt).

  • Mette

   Man løber ikke fra hvor man kommer fra. Nanna nævner tit, at hun godt ved hun ligner mig (og det er ikke af udseende)… heldigvis lader det ikke til at være noget hun HADER 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *