– kom lad os ta’ en pjækdag sammen

Jeg tog opfordringen fra Allan Olsen ganske bogstaveligt og stemplede ud fra jobbet langt tidligere end jeg burde. Kunderne holder påskeferie og opgavemængden var på det nærmeste ikke eksisterende. De opgaver, der evt. er kommet ind i løbet af eftermiddagen kan jeg klare med venstre hånd i morgen tidlig.

Vi render ud og gemmer os ved stranden
og fanger luftfisk mellem fingrene dér.

Sammen med Bob Dylan er AO et nyt musikalsk sværmeri, som P på sin egen insisterende facon har bragt ind i mit liv. Hans entusiasme er smittende og jeg har ikke tal på hvor mange YouTube videoer (incl. ovenstående) jeg har fået tilsendt og set på hans opfordring.

Det er mange.

På søndag skal jeg høre AO live for første gang… jeg glæder mig!

Tirsdag holder jeg mig på kontoret lidt længere.

Måske.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *