Mine mandlige bekendte ruller med øjnene, når talen falder på Valentins dag. De er alle, bortset fra en, i fast forhold og hvis deres partner forventer særlig opmærksomhed i dag, er de i hvert fald ikke for alvor med på ideen. Det er de ikke alene om. Jeg så en undersøgelse, der viste at 98 % af danske mænd synes Valentins dag er en dårlig ide.

Sidste år havde en af mine bekendte aftalt med kæresten, at det ikke var noget, de gjorde noget ud af – og alligevel havde kæresten grædt og været skuffet på dagen!

Jeg tænker, at det må betyde, at mange af de blomster og hjerter, der bliver rakt over disken i dag er købt under et vist pres.

Som single betyder dagen intet for mig. Det havde den i øvrigt heller ikke gjort, hvis jeg havde været i et forhold. Jeg er håbløst uromantisk og det ville ikke være den type opmærksomhed, der ville gøre mig glad. Tværtimod ville jeg nok føle mig lidt akavet i en situation med hjerter og to lys på et bord.

Der er heldigvis plads til det hele… også til dem, der er superromantiske, så

valentine1

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *