På utallige opfordringer

I firmaets Aalborg afdeling sidder vi på storrumskontor. Det kan give visse gnidninger og derfor er der i hver kontor udnævnt en ‘floormanager’, som er den man går til hvis der er problemer og som er den, der tager de svære samtaler om fx. støjende adfærd. Det er også floormanageren, der bliver indkaldt til møder og skal orientere, hvis der sker flytninger eller andet, der vedrører alle.

Det fungerer rigtig godt.

Jeg var floormanager på vores sidste opholdssted, et kontor med 40 personer – og efter vi sidste år flyttede for os selv beholdt jeg tjansen. Vi er kun 7 + 2 studenter i vores lille afdeling, så opgaven er til at overse.

Mine kolleger har lææænge efterlyst et nyhedsbrev fra deres floormanager… så på utallige opfordringer er nedenstående landet i deres indbakke her til morgen.

Nyhedsbrev-jan-2016-vst23

Det blev vel modtaget (:

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.