Tiltrængt makeover

Hals kunne være den fineste lille by, men ligner desværre mange steder en spøgelsesby.

page3

Det er svært at finde en bænk man har lyst til at sætte rumpen på, gaderne og haverne flyder med affald, byggerier er gået i stå men ingen har gidet rydde op, tomme forrretningslokaler, ødelagte plankeværn, afskallede facader, forfald…

page2

Jeg tænker kommunen, de forretningsdrivende og husejerne skulle se på byen med lidt kritiske øjne… i hvert fald hvis de ønsker, at Hals skal overleve som turist by.

page1

Mine tyske aner fornægter sig ikke: ordnung muss sein 🙂

4 Comments

 • Lone

  Min hund og jeg tog morgenturen nede ved fjorden i dag, og på vej tilbage igennem byen, tænkte jeg på nøjagtig det samme som du skriver her !!! Jeg har boet her i 32 år nu, og jeg synes det er blevet slemt de sidste par år – Hals plejer at være rigtig hyggelig at gå tur i. Heldigvis vi så har området udenfor byen 🙂

 • Dorte

  Du har ganske ret, Mette.
  Tidligere var det rigtig hyggeligt at gå en tur i Hals – jeg håber, nogen gjorde Kastrup Larsen opmærksom på det, da han havde kontor i byen.
  Go’ søndag 🙂

  • Mette

   Er det blevet rigtig slemt de sidste par år? Eller har jeg bare ikke lagt mærke til det før? Hvis blot den enkelt husejer ville rydde op omkring deres egen bolig ville vi komme langt…nogen haver ligner lossepladser.

   Måske skulle jeg sende billederne til kommunen – bænke og grønne arealer må vel være deres ansvar.

   God søndag til dig også 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *