Glas og pest

glasUdklipSøndagsturen gik til IKEA og hjem blev blandt andet bragt en røvfuld nye drikkeglas.

Af dem til kr. 4,-

Til den pris gør det egentlig ikke så meget, at opvaskemaskinen slider på dem… men jeg har også pæne glas, som jeg ofte ikke nænner at smide i opvaskeren og derfor ikke bruger ret tit.

Vi har meget blødt vand i Hals og jeg læste et eller andet sted, at det faktisk øger forekomsten af glaspest. Jeg ved ikke, hvorfor det opstår eller hvordan man undgår det, men nu har jeg prøvet at investere i sådan en Glasbeskyttelses ting fra Neophos og så håber jeg på, at mine glas er pæne længere.

Udover glas kiggede jeg på seng til gæsteværelset.

Jeg tænker, at jeg køber en 140 x 200 madras som det første og så måske kigger efter en brugt seng og lamelbund… så har du sådan en til billige penge er jeg interesseret 🙂 ellers er madrassen vel vigtigst… Poden kan vel sove på gulvet, når hun kommer for at overnatte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *