Det er lige om hjørnet

gaveUanset om vi synes om det eller ej, så nærmer vi os.

Julen.

Netto har julevarer på hylden, i går fortalte Poden, at hun er i gang med at prissætte alle Matas julegaveæsker og til morgen skulle vi vælge firmajulegaven.

Der er ikke meget at juble over i år… men i det mindste er den ikke sparet væk, som mange af pessimisterne have forudset. Ikke i år i det mindste.

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg elsker december med ALT den fører med sig. Den giver et dejligt afbræk i den daglige trummerum og jeg synes, at jeg oplever at folk bare er mildere i december.

Maden. Samværet. Hyggen. Duftene. Gaverne. Lysene.

Jeg elsker det hele.

Og så har jeg jo også fødselsdag omtrent halvvejs. Igen i år drager Poden og jeg nord på og fejrer dagen med lussekatte og juleshopping i det svenske.

Jeg glæder mig… det er lige om hjørnet!

One Comment

  • Karin

    Jeg elsker også julen, hele optakten, nyder hvert et tiltag i bybilledet, i butikkerne, på arbejdspladsen, sidst men ikke mindst herhjemme.
    Jeg kan undres over de mange der “brokker”sig over julen begynder tidligere og tidligere, men tjekker jeg min dagbog, så kommer juleslikket, julekalenderen både den med slik og dem til tv samme tid som de “plejer”,og ja, julepyntet, kalenderlys, adventskrans etc. findes på hylderne fra uge 43.
    Vi kan sammen glæde os over denne hyggelige tid vi går i møde.
    Dog vejrmæssigt er jeg til stille sommervejr med min. 25 grader, vindstille og høj sol – eller kontrasten, klar frost, sne, sol og ingen vind, kan til nød gå an 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *