Eftersøgning

Endnu en ung mand er forsvundet i Aalborg efter en tur i Jomfru Ane Gade og endnu engang intensiveres eftersøgningen omkring havnen og fjorden.

Missing people‘ mødes på firmaets parkeringsplads og spredes rundt i området, og i dag satte man dykkere i vandet lige uden for vores vinduer.

Alt sammen uden resultat.

IMG_2931

I 2009 forsvandt den kun 16 årige Casper og efter en uges tid med intensiv eftersøgning dukkede hans lig op i dokken, som skiller firmaets to bygninger. En rigtig grim oplevelse.

Jeg er ikke den bekymrede mor, men jeg har alligevel tudet de unge menneskers øre fulde af advarsler mod at gå ned på havnen, når de går i byen. Heldigvis er Poden i en gruppe af unge mennesker, som har fulgtes ad i mange år og som evner at passe på hinanden.

Jeg ville sådan ønske, at den unge mand de leder efter, havde været i samme situation og havde fulgtes med nogen.

Man kan næsten håbe på, at han har valgt selv at forsvinde for en stund – men det er vist desværre nok ikke særligt sandsynligt.

4 Comments

  • Helle K.

    Desværre blev det som du frygtede. Jeg tænkte på dig, da jeg hørte det i radioen. Jeg har også prædiket for mine drenge, at de skal lade være med at gå ned og tisse i vandet – det er altid drenge. Jeg bliver så ked af det på hans forældres vegne.

  • Mette L

    Det er frygteligt. Og som mor til unge mennesker kan man ikke lade være med at tænke på det, på ham, på familien, på hvad der mon er sket… Og havnefronten i Aalborg indbyder ligefrem til, at man søger derhen, hvis man har det skidt. Jeg håber, de finder ham snart…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *