Fra lig til naturlig

nilens-jord-extension-mascara-778Klokken var ikke mere end 06.06 da iGoen trillede ud af indkørslen på Aalborgvej.

Tidligt, selv for mig.

Jeg skulle tanke benzin og hente vasketøj hos Poden, så det passede mig egentlig glimrende at være i god tid.

Lidt senere, under/over en håndvask, kiggede jeg mig selv i spejlet og det blev meget klart nøjagtig, hvor tiden var sparet.

Jeg havde glemt, at tage makeup på!

Det havde naturligvis været værre, hvis jeg havde glemt bukserne – men jeg følte mig alligevel næsten lige så nøgen.

Heldigvis arbejder Poden 2 minutters kørsel herfra og jeg var dagens første kunde i Matas til morgen.

Jeg fik lidt på øjnene og jeg tænker, at det reddede mig fra mange dumsmarte kommentarer om mit udseende.

[hdivider type=”single” length=”long”]

På anbefaling fra Matas eleven købte jeg en Nilens Jord Mascara. Jeg kan bedst li’ et lille børstehoved og denne passede mig perfekt.

 

10 Comments

 • Monica

  hehe
  min mor – som er rødhåret og dermed ganske lys i hud og ansigt – bruger dagligt makeup, i sine unge dage mere end nu. I 80’erne var hun i en periode hjemmegående prydhustru ( vi boede i udlandet) , og dagene blev brugt bl.a. på damelunch og andre sociale events. Min bror og jeg blev hentet og bragt i skole pr skolebus lige til døren. En skønne onsdag kom vi hjem fra skole og blev mødt i døren af vor dejlige mor, hun havde som sædvanlig “sat” ansigtet om morgenen… denne dag dog kun det ene øje…hehe.. og det ku ses!! ( klar blå øjenskygge, siger jeg bare..). Jeg som teenager himlede som kun denslags kan… min mor grinede.. meget.. hun havde været på shopping, til fransk, damefrokost osv osv…. hehe…

 • Udvandreren

  Lyder som en mascara jeg skal prøve.
  Jeg har en tandbørste på arbejdet og brugte jeg makeup til daglig ville det også være nødvendigt med en kosmetikpung. Du er slet ikke alene 🙂

 • Karin

  Jeg ved hvordan du har det, det må jeg gøre eneste dag, altså gå “nøgen” rundt.
  Sveder så meget at ingen mascara, af de vandfaste jeg har prøvet, kan holde, har poden måske en ide til hvad der vil kunne holde. Jeg sveder så meget at det drypper, brillerne dukker, og sveden løber i øjnene og sviger. det sker mange gange gennem dagen (og nej det er ikke overgangsalder – bare det var, bruger dog denne undskyldning af og til 😉 )

  • Mette

   Pyha Karin – det lyder rigtig grimt. Jeg skal forlægge hende problemet, måske kan hun finde noget der dur.

   Ellers tænker jeg, at jeg at jeg ville lade mine øjenvipper farve hos frisøren – det har jeg ofte gjort inden solferier og det gør det ‘nøgne’ look langt mindre nøgent 🙂

   • Karin

    Jeg får farvet både bryn og vipper, hver måned, men mærker tydeligt der mangler noget sidst på måneden, jeg er meget lys blond. Altså er de meget lidt synlige.
    Nogle har foreslået tatovering, men har set nogle resultater jeg vil være meget ked af. Hvis nu jeg blev en af de uheldige. (normalt er jeg optimistisk – men…. ).
    Hvis nu Poden har en super ide til dagene sidst på måneden, jeg har ikke behov for den store prangende farvelade, er mere til det “naturlige” look.

    • Mette

     Jeg turde sørme heller ikke kaste mig ud i tatovering i ansigtet… men jeg har så heller ikke behovet, mine øjenbryn er rigeligt iøjnefaldende, som de er.

     Jeg giver min Pode udfordringen 🙂

 • Catarina

  Det prøvede jeg også for nogle år siden og jeg var desværre ikke så heldig at have en Pode i nærheden, så efterfølgende lavede jeg mig en lille kosmetikpung som altid lå i min skrivebordsskuffe 😉
  Hvordan er konsistensen af mascaren fra Nielens Jord? Jeg burger kun deres 553 puder, og et par af deres neglelakker, men jeg har aldrig prøvet deres andre produkter.

  • Mette

   Jeg sagde præcis til Nanna i går, at jeg vist burde have en kosmetikpung i tasken med en lille nødforsyning 🙂

   Jeg har kun prøve den i går, men jeg tror jeg bliver glad for den. Børsten er meget slank, som jeg bedst kan li’ det, og konsistensen er flydende, klumper ikke og giver et naturligt look 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.