Matas, MTB og Mette

Lørdagen er endt i sofahjørnet med kaffe og en god film, mens regnen tisser ned udenfor… men inden vi nåede hertil har vi været på tur i storbyen.

20150425-IMG_9954

Oprindeligt fordi jeg havde nogle ærinder inden i byen – men pga. MBT Maraton i Aalborg var store dele af byen svært tilgængelig og så opgav jeg.

Poden blev hentet fra arbejde i Matas og derefter kørte jeg ned og parkerede ved firmaet og travede ind mod Nordkraft, for at se nogle mænd i cykelbukser (:

cykelpage

Jeg tror kun det var for mænd… eller det vil sige, jeg kun mænd. Måske var der alligevel også kvinder med for nogen heppede på ‘Mette’ (:

20150425-IMG_9955

Lillebror var med. Lillebror er snart med alle steder. Han er så nem og følger bare med. Han gør det til en fornøjelse at være hundeejer.

20150425-IMG_9994

5 Comments

 • Birgitte Bonde

  Aalborg MTB Maraton er også for kvinder, Mette – jeg kørte det sidste år – det er et godt løb men også meget hårde 100 km 🙂

  • Mette

   Jamen så var ‘Mette’ jo med – håber det gik hende godt 🙂

   Sejt Birgitte, jeg vidste ikke du er sådan en cykelmyg 🙂 Jeg så kun de første 25 der kom ind og de lignede ikke nogen, der havde kørt 100 km – ham til højre i billedet havde oven i købet overskud til at smile til fotografen.

   • Birgitte Bonde

    Jojo, Mette – jeg er skam en cykelmyg 🙂 – men kun mtb da jeg elsker skoven og ikke gider landevej og trafik. Jeg bestræber mig altid på, lige meget hvor hårdt løbet måtte være, at smile til fotografen – så vrænger jeg ansigt bagefter 🙂

    Rigtig god bededagsferie 🙂

 • Helle K.

  Det er da Matas i Hasseris – er det ikke?
  Vi holdt i kø, hvor mændene og damnerne cyklede forbi … broen de cyklede over, har min mand lavet, så den skulle jeg lige se 😉 Vi kørte også Aalborg tynd og kiggede på (udenpå) rækkehuse, vi drømmer om at flytte der ud nu hvor alle ungerne er fløjet fra reden.

  • Mette

   Det er præcis Matas i Hasseris – her huserer min Pode i skolepraktik 🙂

   Jeg ser broen hver dag – den er så flot, og er helt klart med til at understrege det maritime udtryk man har forsøgt at give bygningerne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *