Vil du ha’ en stänkar?

Rum 302, Familjen, Invasionen, Sjukhusmorden – hvor er det dog herligt, at opdage fire sprit nye episoder (og flere på vej) med mine yndlingssvenskere Beck and Gunvald. Sidstnævnte i Michaels Persbrands lækre skikkelse.

Den første blev vist i mit fjernsyn til aften og afsluttede mandagsfridagen på allerfineste vis.

20268933

Dagens startede også på bedste vis. To timers travetur langs Nordmandshage – fra Winthers Plantage og helt ud til sejlrenden. Vejret var helt vidunderligt og havde vandet været en anelse varmere, kunne jeg nemt ha’ været fristet til en dukkert sammen med Lillebror.

Sidste år hoppede jeg i vandet 2. maj… men kun fordi jeg var blevet udfordret på Facebook af Poden.

IMG_9802

Jeg er klar til at lægge arm med både jobbet og tirsdagen – og kan fryde mig over udsigten til endnu en kort uge og lang weekend.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.